klantenservice

Foto
Heeft u zich bedacht? Dierenvriend Beuningen biedt u de mogelijkheid om producten die u in onze webshop heeft gekocht ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking (met aanhechting van de kaartjes) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. 

Let op: Vers vlees en diepvries kan niet geretourneerd worden. De beelden van Edge Sculpture kunnen niet geretourneerd worden.

Procedure van retourneren:
Voor retourzendingen volgt u de volgende stappen. Indien deze stappen niet goed gevolgd worden kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen.
 
  1. Download het retourformulier hieronder en print deze uit.
  2. Vul het formulier volledig en naar waarheid in.
  3. Verpak het artikel naast de originele verpakking ook nog in een omdoos. Dit mag ook de doos zijn waar u uw bestelling in heeft ontvangen. Een omdoos is een extra doos waarbij het artikel en de verpakking goed beschermd worden tijdens transport. Neem het adres van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk op de omdoos waarin het artikel zit.
  4. Stop het retourformulier in de omdoos.
  5. Plak de omdoos goed dicht, gebruik hierbij alleen transparant tape en géén duck-tape of bruine tape. Dit geldt ook voor de originele verpakking, deze moet weer als nieuw verkocht kunnen worden.
  6. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor u eigen rekening. Bewaar uw verzendbewijs!
  7. Uw pakket wordt verstuurd. Zodra deze bij ons in ontvangst wordt genomen nemen wij deze in behandeling. U krijgt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnnen 30 dagen uw geld teruggestort op uw rekening. Indien er verzendkosten zijn betaald en u de volledige bestelling retourneerd, krijgt u de verzendkosten hiervan ook terug.