Z-line Ztop

Z-line Ztop. De riem voorkomt ongewenste situatie. Op de riem staat : houd afstand en niet aaien. Mocht je een hond zien met een gele doek of een geel lint om zijn nek, of een geel lint aan zijn r...

Artikelnummer

00 

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Z-line Ztop.

De riem voorkomt ongewenste situatie.
Op de riem staat : houd afstand en niet aaien.

Mocht je een hond zien met een gele doek of een geel lint om zijn nek, of een geel lint aan zijn riem of tuig, hou er dan alsjeblieft rekening mee dat dit een hond is die afstand nodig heeft van andere honden. Wanneer je dit 'Gele Hond' teken ziet, benader deze hond en zijn of haar baas dan niet met je eigen hond. Het gele teken geeft namelijk aan dat de hond niet relaxt is als andere honden dichtbij komen.

Maar hoe dichtbij is TE dichtbij?

Dat weet je van te voren niet. Alleen de eigenaar van de 'Gele Hond' weet dit. Hou dus geruime afstand en geef de hond en zijn baas de tijd om je uit de weg te gaan.

Er zijn meerdere redenen waarom een hond deze ruimte nodig kan hebben.

  • Het kan een gezondheidsprobleem zijn
  • Het kan zijn dat de hond met een training bezig is
  • Het kan een asielhond zijn die trauma's heeft meegemaakt. Deze honden kunnen de wereld (en andere honden) erg eng vinden.
  • De hond kan een of meer slechte ervaringen hebben gehad met andere honden, waardoor hij zich niet op zijn gemak voelt bij jouw hond al is deze nog zo vriendelijk in zijn benadering.

Kortom: het gele teken betekent dat de hond meer ruimte nodig heeft.


Lengte: 150 x 2,5 cm
De Z-line “Ztop”, voorkomt ongewenste situaties.

Een gele lijn met daarop duidelijk grote zwarte letters ”Niet aaien Afstand houden” laat te samen met een aantal logos zien dat de hond meer ruimte nodig heeft, je uit de buurt moet blijven, de hond niet geaaid c.q. benaderd mag worden.

De Z-line “Ztop” is sterk en wordt genaaid met super sterk garen en een heavy duty musketon haak. De musketon haak heeft een donkerchrome kleur.

*Looplijn 150 cm
*Ligt zacht en soepel in de hand
*Beide zijde bedrukt
*voorzijde NIET AAIEN   AFSTAND HOUDEN
*achterzijde Herkenbare symbolen om de hond een veilige ruimte te geven
*Ideaal voor Hulphonden, Angstige honden, Onzekere honden, Honden die niet van kinderen, aaien of andere honden houden etc

  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.