TraumaPet Oordruppels (50ml)

TraumaPet Oordruppels (50ml) TraumaPet Oordruppels (50ml)
TraumaPet Oordruppels (50ml) TraumaPet Oordruppels (50ml)
TraumaPet Oordruppels (50ml)
TraumaPet Oordruppels (50ml) Welke ingrediënten bevatten TraumaPet Oordruppels? Colloïdaal zilver, gezuiverd water, isopropanol, glycerine, natriumbicarbonaat....

Artikelnummer

TROOR

€ 13,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

TraumaPet Oordruppels (50ml)


Welke ingrediënten bevatten TraumaPet Oordruppels?

Colloïdaal zilver, gezuiverd water, isopropanol, glycerine, natriumbicarbonaat.

Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex® Colloïdaal Zilver, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen. Doordat de werking van zilver geen resistentie ontwikkelt bij bacteriën zoals bekend is bij antibiotica, is het mogelijk het langdurig te gebruiken.

Oorontstekingen bij huisdieren zijn te verhelpen

Als dierenliefhebber komt dit jou waarschijnlijk bekend voor: je zit met je geliefde viervoeter op de bank en merkt dat hij vaak en intensief aan zijn oor krabt. De oren zijn rood, licht opgezwollen en de jeuk lijkt na verloop van tijd erger te worden. Je hond of kat schudt zijn hoofd en probeert van dit onaangename gevoel af te komen, maar het probleem gaat niet weg.

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor deze onaangename jeuk, jouw huisdier komt namelijk dagelijks in aanraking met mijten, vuil en bacteriën, wat ontstekingen kan veroorzaken.

Bij TraumaPet hebben wij iets unieks ontwikkeld, zodat je je in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken over de oren van jouw viervoeter!

Colloïdaal zilver helpt om vervelende oorproblemen te verminderen – ook op de lange termijn!

Zeg gedag tegen vervelende oorontstekingen en verwen je huisdier met de hoogwaardige ingrediënten van de TraumaPet oordruppels.

Deze speciaal ontwikkelde oplossing kan vervelende oorproblemen tegengaan. Met de geavanceerde formule en de gunstige eigenschappen die colloïdaal zilver bezit, zorgen deze druppels ervoor dat de oren van je huisdier de best mogelijke ondersteuning krijgen.

Ook preventief te gebruiken: voor het beste onderhoud van schone oren

De unieke formule van de oordruppels met colloïdaal zilver reinigt en verzorgt effectief de oren van je geliefde huisdier op lange termijn.

De TraumaPet oordruppels kunnen dus niet alleen gebruikt worden ter ondersteuning van oorproblemen, maar ook voor preventief gebruik. Op deze manier kan het colloïdaal zilver de kans op jeuk, oormijt en oorinfecties helpen verminderen.

Hoe gebruik je TraumaPet Oordruppels?

De TraumaPet oordruppels kunnen zowel preventief worden toegediend als bij acute klachten.

Preventief: Druppel 1 tot 2 keer per week 10 tot 20 druppels in de oren .

Bij acute klachten: 10 tot 20 druppels één of twee keer per dag.

Masseer de druppels na het aanbrengen in het oor. Dit kun je doen door zachtjes onder het oor te wrijven over de vacht. Indien de klachten binnen enkele dagen niet afnemen is een bezoek aan de dierenarts raadzaam.

Het beste cadeau voor je huisdier: schone oren zonder jeuk

Kies nu voor de hoogwaardige oordruppels met colloïdaal zilver, zodat je geliefde viervoeter zonder oorproblemen van het dagelijkse leven kan genieten! Je huisdier zal je dankbaar zijn.