TraumaPet Oogdruppels (10ml)

TraumaPet Oogdruppels (10ml) TraumaPet Oogdruppels (10ml)
TraumaPet Oogdruppels (10ml) TraumaPet Oogdruppels (10ml)
TraumaPet Oogdruppels (10ml)
TraumaPet Oogdruppels (10ml).   Colloïdaal zilver, Ringer's oplossing. Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex® Colloïdaal Zilver, een...

Artikelnummer

TROOG

€ 12,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

TraumaPet Oogdruppels (10ml).
 

Colloïdaal zilver, Ringer's oplossing.

Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex® Colloïdaal Zilver, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen. Doordat de werking van zilver geen resistentie ontwikkelt bij bacteriën zoals bekend is bij antibiotica, is het mogelijk het langdurig te gebruiken.


 

Verlos je viervoeter van vervelende oogproblemen

Komt dit je bekend voor? De eens zo heldere ogen van je viervoeter lijken nu eerder rood of opgezwollen. Door de irritatie in zijn oogjes lijkt hij ongelukkig en gedraagt hij zich heel anders dan normaal.

Het is tijd om actie te ondernemen en de hoogwaardige oogdruppels van TraumaPet in te zetten. Met onze speciaal ontwikkelde formule kunnen de pijn en roodheid verdwijnen.

Verminder irritaties en traanstrepen dankzij colloïdaal zilver - zelfs op de lange termijn!

TraumaPet oogdruppels ondersteunen de gezondheid van de ogen, verlichten irritaties en verzorgen de ogen. Jouw harige vriend kan eindelijk weer vol vreugde en zorgeloos rondrennen, net als vóór de oogproblemen.

TraumaPet oogdruppels met colloïdaal zilver zijn zonder recept verkrijgbaar, omdat ze geen conventionele antibiotica bevatten.

Zo worden de TraumaPet oogdruppels optimaal gedoseerd

Voor preventief gebruik is 1 tot 2 keer per week druppelen voldoende. Bij actieve klachten raden we aan om gedurende 3 tot 5 dagen enkele keren per dag de druppels te gebruiken. Als de situatie binnen deze dagen niet verbetert, is een bezoek aan de dierenarts raadzaam.

Zo worden de TraumaPet oogdruppels optimaal toegediend

Zoek een rustige plek waar niet alleen jij, maar ook je huisdier zich op zijn gemak voelt. Dit maakt het druppelen voor jullie beiden gemakkelijker.

Voordat je de druppels aanbrengt, kun je het gebied rond de ogen voorzichtig schoonmaken met een zachte, schone doek om onzuiverheden te verwijderen en mogelijke irritaties te voorkomen.

Houd de ogen van je huisdier open. Met één hand trek je het bovenste ooglid voorzichtig naar boven. Zorg ervoor dat je handen schoon en droog zijn om infecties te voorkomen. Nu kun je de druppels toedienen. Houd het flesje boven het open oog van je hond en laat voorzichtig een druppel in het oog vallen. Probeer dit eerst uit boven de wasbak, zodat je een gevoel ervoor krijgt hoe hard je in het flesje moet drukken.

De ogen van je huisdier verdienen de beste verzorging!

Bevrijd je viervoeter nu van oogproblemen en bestel vandaag nog de TraumaPet oogdruppels voor de stralende ogen van je huisdier!