Petlando Tacoma Orthopedisch Hondenbed Stone

Petlando Tacoma Orthopedisch Hondenbed Stone
Petlando Tacoma Orthopedisch Hondenbed Stone
Petlando Tacoma Orthopedisch Hondenbed Stone. Beschrijving De Tacoma Ortho van Petlando is een comfortabel hondenmand die is ontworpen met verschillende...

Artikelnummer

CR-330286

€ 74,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Petlando Tacoma Orthopedisch Hondenbed Stone.

Beschrijving

De Tacoma Ortho van Petlando is een comfortabel hondenmand die is ontworpen met verschillende functies om het comfort en de orthopedische ondersteuning voor uw hond te bevorderen. U hond kan er heerlijk in liggen met zijn rug tegen de verhoogde zij- en achterkanten en uw dier kan tevens zijn hoofd lekker op de stevige rand laten rusten.

De Tacoma Ortho beschikt over een orthopedisch slaapoppervlak dat is ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor de wervelkolom van uw huisdier. Dit helpt de drukpunten te verlichten en zorgt voor een comfortabele rust, waardoor het ideaal is voor huisdieren met gewrichts- of mobiliteitsproblemen.

Het ligvlak van deze mand is gevuld met visco vlokken dat zich aanpast aan de lichaamsvorm van uw huisdier en comfort op maat biedt. De dikke, gebreide stof geven deze mand een rustieke en robuste uitstraling.

Om te voorkomen dat het bed gaat schuiven, is het voorzien van een antislipbodem. Dit zorgt ervoor dat het bed veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens actieve bewegingen.

De hoes van de Tacoma Ortho van Petlando kan geheel worden afgeritst zodat deze makkelijk kan worden verwijderd en gewassen. Het is machinewasbaar op 30 graden Celsius, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is en het bed fris en hygiënisch blijft.

Eigenschappen:
- Orthopedisch ligvlak
- Optimale drukontlasting van de wervelkolom
- Ligvlak gemaakt van visco vlokken
- Antislipbodem
- Afneembare en wasbare hoes
- Wasbaar op 30°C