Bobiotics Anti-Jeuk

Bobiotics Anti-Jeuk Bobiotics Anti-Jeuk Bobiotics Anti-Jeuk Bobiotics Anti-Jeuk Bobiotics Anti-Jeuk
37,99
Prijs per stuk

Productomschrijving

Bobiotics Anti-Jeuk

Inhoud: 60 snoepjes

 

  • Jeuk & krabben

  • Overmatig pootlikken

  • Rode of geïrriteerde huidplekken

  • Vochtige plekken of huidschilfers

  • Haarverlies & kaalheid

  • Irritatie of ontsteking van de ogen


Bobiotics Anti-Jeuk werd speciaal ontwikkeld om jouw hond verlichting te bieden bij jeuk en overmatig pootlikken.

Deze natuurlijke en allergievrije snoepjes zijn rijk aan pre-, pro-, en postbiotica, en bevatten belangrijke anti-jeuk stoffen zoals colostrum, quercetine, teunisbloemolie en viola tricolor.
Met een dagelijkse dosis helpen ze de darmflora te herstellen, het immuunsysteem te versterken en zo huidirritaties te verminderen.

Geef dagelijks één Bobiotics supplement per 10 kg lichaamsgewicht van je hond. Voor de beste resultaten, houd je deze dosering aan gedurende ten minste 6 weken. Elke pot bevat 60 snoepjes, wat de duur van de behandeling afhankelijk maakt van het

 

Prebiotica: De Voedingsbron voor Gezonde Bacteriën

Prebiotica zijn niet zomaar voedingsvezels; ze zijn de levensader voor de goede bacteriën in het darmstelsel van jouw hond. Door het bevorderen van een robuuste darmflora, spelen ze een cruciale rol in optimale spijsvertering en efficiënte opname van voedingsstoffen. Zo leggen ze de basis voor een vitaal leven.

Probiotica: Levende Micro-organismen voor een Gezonde Darm

Onze probiotica zijn meer dan alleen levende micro-organismen; ze zijn de helden die de balans in de darmflora bewaren. Toegediend in juiste hoeveelheden, wapenen ze jouw hond tegen spijsverteringsproblemen door een evenwichtige microbiële omgeving te bevorderen, waardoor klachten als jeuk en pootlikken worden verminderd.

Postbiotica: De Ondersteunende Elementen

Postbiotica, de belangrijke metabolieten van fermentatie, zijn de stille krachten die de darmgezondheid ondersteunen en het immuunsysteem een boost geven. Hun subtiele werking versterkt de verdediging van jouw hond en bevordert een betere barrière tegen ziekteverwekkers.

Parabiotica: De Stille Ondersteuners

Parabiotica zorgen voor een extra laag van bescherming. Deze krachtige stoffen versterken de microbiële verdediging van het lichaam, ondersteunen de levensvatbaarheid van probiotica en optimaliseren zo de effectiviteit van onze supplementen. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Anti-Jeuk