Landroller Cesar Millan Blauw

Landroller Cesar Millan. Kleur: Blauw LET OP !!!!! MAAT 39 EN 43 ZIJN ER NIET I.V.M. AMERIKAANSE MATEN. ZE VALLEN KLEIN UIT ZODAT U BETER 1 SCHOENMAAT GROTER KUNT BESTELLEN.  Landroller skates he...

Artikelnummer

8010 

€ 247,95
Prijs per Paar

 

Aantal: 
Bestellen

Landroller Cesar Millan.
Kleur: Blauw

LET OP !!!!! MAAT 39 EN 43 ZIJN ER NIET I.V.M. AMERIKAANSE MATEN.
ZE VALLEN KLEIN UIT ZODAT U BETER 1 SCHOENMAAT GROTER KUNT BESTELLEN. 

Landroller skates hebben grotere en schuin geplaatste wielen aan de zijkant. Dit zorgt voor een beter rijcomfort. De wielen zijn in een hoek geplaatst zodat ze de grond raken onder je voet. Hierdoor voelen ze aan als gewone inlineskates.

Ruwe ondergronden

Door de grote wielen kun je op veel grover terrein skaten. Waar je op inliners alleen op gladde ondergronden terecht kunt, kunnen de Landrollers moeiteloos over stoeptegels, klinkers, ect.....

Grotere stabiliteit

De Landroller skate heeft een radicaal desgin: de wielen zijn aan de zijkant in een hoek gemonteerd ( Angled Wheel Technology ). Hierdoor heeft de skate een korte wielbasis en een laag zwaartepunt: dit maakt de skates veel stabieler. Doordat de wielen iets parallel ( Out Of Line ) geplaatst zijn is er minder kracht nodig om op snelheid te komen. Ben je een beginnend skater? Op Landrollers heb je het sneller onder de knie !

Minder trillingen; comfortabeler

Door de grotere wielen heb je minder last van oneffenheden op de weg en minder last van trillingen in de voeten en knieën. Het maakt het skaten veel comfortabeler en minder vermoeiend.

Makkelijker remmen

Door de kortere remhoek sta je stabieler tijdens het remmen omdat je skates dichter bij elkaar staan. Hierdoor is het makkelijker om met de hiel kracht op de rem te zetten, dit vergroot de remkracht.


In verschillende maten.
Maak hierboven uw keuze.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.